Qui som . Contacte

Qui som

www.offroadCostaBrava.com neix conjuntament amb www.trial.cat l’any 2008. Un equip humá de grans valors esportius i personals amb una llarga trajectòria de feina feta que formen un staff i en col.laboració amb altres entitats esportives, oferim serveis exclusius i organització d’Events relacionats amb el Trial i la moto off- road.

Després de 40 anys practicant la moto de muntanya (off-road) amb enduro, trail i competint a trial open i clàssic, com aficionat i en competicions amateur aixi com impulsor/organitzador durant aquets últims anys de trial open i clàssic a la Costa Brava, l’any 2014 vam voler iniciar nous projectes per l’aficionat a la moto de off-road.

Desitgem amb il·lusió per apostar en nous projectes relacionats amb la moto off-road i per la creació anual d’un esdeveniment en el qual puguin gaudir junts, tant Aficionats com Pilots.

El Raid de la moto OFF-ROAD a la Costa Brava, en concret a Platja d’Aro com a seu central del Event. Tant amb motos classiques amb mes de 20 anys (Vintage) com amb motos modernes.

365 dies practicant la moto off-road en un entorn incomparable com la Costa Brava, amb experiències ùniques al aire lliure, gaudint de la moto off road, de la gastronomía y la cultura.

  + 34 689 53 20 16