PNEUMÀTICS RECOMANATS

Des de l’Organització volem informar i aconsellar  respecte als pneumàtics recomanats per participar en qualsevol event amb moto off-road. Primer cal plantejar  muntar pneumàtics mixtes d’off-road. Es un requisit indispensable per gaudir de la ruta d’una forma SEGURA .

Tot i que la ruta transcorre generalment per zones de nivell fàcil i poc complicades, les condicions del terreny poden canviar en alguns llocs del recorregut, muntar pneumàtics d’ús off-road facilitarà qualsevol imprevist del recorregut i et permetrà un nivell de seguretat molt mes elevat, amb una conducció molt mes divertida.

La importància de triar un bon pneumàtic amb aptituds mínimes off-road és primordial per a la teva seguretat, descartant tots els models de carretera coneguts com “mixtes” sent pels seus trets 80% /90% carretera.

Recorda que el track de la ruta recorre un 70% de la seva totalitat per pistes i camins de terra i la resta per carreteres secundaries amb asfalt i condicions poc optimes.  Aquests diferents tipus de terreny units a un possible factor climatològic advers poden generar alguna dificultat en algun moment de la ruta i elevant el risc de patir una caiguda a causa del pneumàtic.

Per això el pneumàtic a muntar per a l’esdeveniment és un factor primordial, sent obligatori per la teva seguretat muntar uns de camp off-road.

Aquí et deixem diferents opcions (models i marques) de pneumàtics:

MOLT RECOMENATS (50% off-road)

HEIDENAU K60 SCOUT
MITAS E-07
METZELER enduro 3 SÀHARA

RECOMANATS I ACONSELLABLES (80% offroad)

CONTINENTAL TKC80
MICHELIN ANAKEE WILD
MICHELIN T-63
METZELER Karoo 3
MITAS E-10
MITAS E-09
PIRELLI MT21

GENS RECOMANATS (80/90% carretera):

BRIDGESTON A40
CONTINENTAL TKC70
METZELER TOURANCE
PIRELLI SCORPION TRAIL

Si es del teu interès  i sobre tot per a teva seguretat et post posar en contacte amb el nostre partner especialista en pneumàtics Pneumàtics Perelló

Et donaran el millor consell i et faran el millor preu !!

Consulta’ls sense compromís :

Joan + 34 627 72 68 14  http://www.pneumaticsperello.com/

El mateix dia de l’event a l’hora de les verificacions el comprovarà si porteu el pneumàtics apropiats.

Per la teva Seguretat i per que gaudeixis de la ruta.

l’Organització

PARTNER

MICHELIN