TRACKS RUTES PER MOTO OFF-ROAD & ON-ROAD
Rutes dissenyades a mida
Tourism & Adventure & Experiences
 Costa Brava & Prepirineu & Girona 

QUE OFERIM

OFF-ROAD Costa Brava ofereix diferents opcions per gaudir de la millor RUTA OFF-ROAD & ON-ROAD a Costa Brava & PrePirineu & Girona. Catalunya. Spain.

Bàsic


Disseny de la ruta: La ruta no és un recorregut a l’atzar, té un disseny específic tenint en compte diferents factors clau perquè gaudeixis al màxim, sempre respectant el medi ambient i les normes de circulació off-road i on-road. La ruta es compon de TRAMS DE CARRETERA que fan ús de la xarxa viària general i discorre amb transit obert i complint totes les normes de circulació vigents. I TRAMS DE TERRA, que discorren per camins i pistes no asfaltats autoritzats.

Entrega del Track i Targeta de ruta  amb tota l’infomacio de la mateixa en diferents suports inclos arxius GPX. No és necessari Roadboock. Inprescindible un GPS/navegador per grup.

Tramitem  tots els permisos necessaris per poder dur a terme la ruta i l’Organització del Event.

Format


EVENT: Organització de l’event el dia de la ruta amb la posibilitat de diferents formats: Raid, Sortida o Trobada

RUTA: Diferents formats de la ruta:  1 dia (2 etapes) / 2 dies (3-4 etapes) / Mes dies (varies etapes)

LLoc de sortida i arribada a convenir.

logoOFFROADok

OPCIONS I REQUISITS

Opcions


Assegurança RC participant. (Assegurança individual accidents i assistencia sanitaria)

Assistencia en ruta (trasllat de la moto al lloc de sortida o a taller col.laborador)

Allotjament participant i acompanyat. (Hotel o Cases amb pisicina)

Esmorzar abans de la sortida (Catering fred/calent)

Dinar a mitja ruta. (Catering o Restaurant d’interès gastronómic)

Requisits:


Asseguranca RC per part del contractant

Quines motos poden participar : Qualsevol motocicleta que sigui capaç de rodar pel camp, recomanem que sigui tipus Trail o Enduro i que compleixi els següents requisits:
– Cilindrada major o igual de 125 cc
– Permís de circulació, ITV en vigor i Assegurança en vigor
– Autonomia major a 120/150 quilòmetres

Nº de participants: mínim de 20 motos/20 pilots (en grups de 2 a 6)

Nº de participants màxim restringit. Podran circular en grups menors a 6 motos. Per tant es molt important seguir les pautes de sortida per part de l’organitzador.

logoOFFROADok

CARACTERISTIQUES

CARACTERISTIQUES :


Nº de participants màxim restringit. Podran circular en grups menors a 6 motos. Per tant es molt important seguir les pautes de sortida per part de l’organitzador.
La velocitat dels participants no podrà superar els 30km/h en les trams de terra, per a això es marca que han de realitzar una velocitat mitjana no molt superior a aquesta velocitat en tot el recorrigut. PER COMPLIR AMB la LLEI VIGENT DE CIRCULACIO EN ESPAIS NATURALS
Els participants a tot moment han de respectar les normes i senyals de tràfic, sent motiu d’expulsió, el contravenir aquestes normes. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO
Els participants van separats per espais temporals entre ells de més d’1 minut a tot moment. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO EN ESPAIS NATURALS
Les Motocicletes han d’estar al corrent de totes les seves obligacions, assegurances, permisos, etc… per poder circular per vies públiques. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO
Els participants han d’estar en possessió de tots els permisos que els habilitin per poder circular amb aquestes motocicletes per la via pública. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO

RESPONSABILITAT


Evnts sense CARÀCTER  COMPETITIU:  el participant es l’únic responsable dels possibles danys que puguin causar a tercers o a ells mateixos i possibles sancions per incompliment propi del Codi de Circulació.  Es compromet a complir amb les normes de Tràfic vigents i a seguir totes les indicacions facilitades en el full informatiu de la Trobada Amical. El nombre màxim de participants esta restringit, quedant, si fos el cas, els que superin aquest nombre, en una llista d’espera per rigorós ordre d’entrada, tot esperant cancel·lacions.

La Organitzacio es reserva el dret de fer qualevol canvi per el bon desenvolupament de l’event.

Ompliu el formulari i farem una proposta/pressupost detallat sense cap compromis.

l’Organització

“Els camins no són uns espais naturals, sinó vies de comunicació creades per l’home i destinades a la circulació dels béns i de les persones”

logoOFFROADok

Formulari informació

0 + 1 = ?

TRACK

EL TRACK DE LA RUTA (inclós arxiu GPX) es lliurara 24 o 48h abans a la data del event.

Es fa entrega de la TARGETA DE RUTA el mateix dia de l’event . Aquesta indica el rumb de la ruta a seguir, horaris i tota l’informació.

No és necessari Roadboock. Inprescindible un GPS/navegador per grup.

Aconsellem sortir durant la setmana ja que els caps de setmana hi ha molts altres usuaris de la naturalesa.

“Els camins no són uns espais naturals, sinó vies de comunicació creades per l’home i destinades a la circulació dels béns i de les persones”

logoOFFROADok