01/04/2017

I Raid moto OFF-ROAD “Vintage” Costa Brava 2017. Platja d’Aro

MOTO OFF-ROAD CLÀSSICA PRE-1992

01/04/2017

Per motos off-road CLÁSSICA PRE-1992

Amb més de 25 anys d’antiguitat

Participació per equips de 3 motos/3 pilots

Ruta 2 etapes

180 km !!

Navegació amb TRACK

No t’ho imaginis, viu la teva Aventura !!

logoVintage17

 

0Days0Hours0Minutes0Seconds

PREVI 2017 / Calendari Activitats 2017 


Per aquest proper 2017 plantegem dues proves, tipus Raid Turístic , una destinada a motos “Vintage” (clàssiques amb més de 25 anys) i un altre a qualsevol motocicleta que sigui capaç de rodar pel camp,  les motos off-road conjuntament amb la Fira de la moto off-road,  amb caràcter NO COMPETITIU, amb un clar objectiu:
Donar a conèixer l’incomparable entorn de la Costa Brava per a la pràctica de la moto de muntanya, mostrar i promocionar aquesta afició així com l’ús responsable del mitjà natural.

– & –

Història sobre el fenomen TRAIL que ha nascut a Catalunya en els anys 1965 i després en Japo el 1968


Els anys seixanta havien estat bons anys per a la indústria de la moto a Catalunya, fabricants com Bultaco, Montesa i Ossa havien augmentat la producció amb el suport dels productors europeus més petits com Husqvarna i Zundap.

Ells,  llavors s’havien fet els actors dominants, després d’haver eclipsat el lent proces dels fabricants britànics amb els seus innovadors i lleugers 2 temps. No obstant això, la indústria espanyola també estava fallant amb el desenvolupament, obstaculitzat en gran part per les polítiques paralitzants del Règim  i els sindicats militants del Estat Espanyol. El que la indústria Espanyola havia demostrat al món però, va ser,  unes motos amb  un pes lleuger, amb les possibilitats d’aumentar l’afició i les vendes de la moto de muntanya.

La indústria de la motocicleta japonesa cada vegada més poderosa estava buscant nous mercats. En primer lloc per detectar les possibilitats eren Yamaha que va introduir la impressionant moto de dos temps DT1 250, desplegant en gran nombre el 1968 amb gran èxit d’entusiastes.

No t’ho pots perdre !!

L’Organització del Raid moto OFF-ROAD Costa Brava  “Vintage”- “Raid&Fira

“Els camins no són uns espais naturals, sinó vies de comunicació creades per l’home i destinades a la circulació dels béns i de les persones”

La Organitzacio es reserva el dret de fer qualevol canvi per el bon desenvolupament del Raid.

INFORMACIÓ

INFORMACIÓ 

01/04/2017

I Raid moto off-road “Vintage” Costa Brava 2017. Platja d’Aro, Per motos off-road pre-1992 major o igual a 125cc.


El dissabte 01  d’Abril de 2017, es celebrarà la I edició del Raid moto off-road “Vintage” Costa Brava 2017, a la població de Platja d’Aro en ple cor de la Costa Brava, amb el ple suport de l’Ajuntament.

Una aposta amb idea de mantenir-la en el temps; un punt de trobada de la moto trail “Vintage&Classica” Per això, us agraïm la vostra participació i difusió de l’esdeveniment.

Un esdeveniment per mostrar les millors motos hibrides de camp i carretera anteriors a els anys 90, que varen marcar una era molt especial per aquest tipus de moto.

No t’Ho perdis!!

1. Lloc de celebració
Platja d’Aro. Costa Brava. Girona. Catalunya. Spain

Localització:  Platja d’Aro. Costa Brava. Plaça del Mil.lenari. Davant del pavelló Poliesportiu
Sortida i Parc Tancat: Aparcament asfaltat Plaça del Mil.lenari. Davant del pavello Poliesportiu.

2. Data y horaris de celebració

Dissabte 01/04/2017 de 8h del mati a les 19h de la tarda.

3. En què consisteix el Raid moto off-road “VINTAGE” Costa Brava
És un Raid de CARÀCTER NO COMPETITIU, amb un clar objectiu:
Donar a conèixer l’incomparable entorn de la Costa Brava per a la pràctica de la moto de muntanya, mostrar i promocionar aquesta afició així com l’ús responsable del mitjà natural. Amb les nostres motos fabricades abans dels any 90. motos amb mes de 25 anys d’Història.

Les manifestacions Històriques de Regularitat, i regulats en el RD 1428/2003, pel qual s’aprova el Reglament General de Circulació, com a esdeveniments no esportius qualificats. Com Rallyes de Regularitat, que es desenvolupen en carretera oberta a la circulació normal, a velocitat mitjana imposada.

4. Qui pot participar en el Raid off-road Costa Brava:
Participació per EQUIPS DE 3 PILOTS / 3 MOTOS ,cadascun a bord de la seva moto, sense que es puguin separar a cap moment del recorregut per més de 1 minut. Es tracta d’una modalitat esportiva no competitiva, per compartir la nostre afició. Podran participar els majors de 21 anys i posseïdors del corresponent Permís de Conducció en vigor.

Si es fa la inscripció individual, l’Organització farà el equips en funció de la categoria de la moto. (mes de 450cc o menys de 450cc)

Pel fet de participar a la TROBADA AMICAL de CARÀCTER NO COMPETITIU el participant es l’únic responsable dels possibles danys que puguin causar a tercers o a ells mateixos i possibles sancions per incompliment propi del Codi de Circulació.  Es compromet a complir amb les normes de Tràfic vigents i a seguir totes les indicacions facilitades en el full informatiu de la Trobada Amical. El nombre màxim de participants esta restringit, quedant, si fos el cas, els que superin aquest nombre, en una llista d’espera per rigorós ordre d’entrada, tot esperant cancel·lacions.

5. Quines motos poden participar en el Raid off-road Costa Brava:
Qualsevol motocicleta que sigui capaç de rodar pel camp, recomanem que sigui tipus Trail o Enduro i que compleixi els següents requisits:

Any de fabricació PRE-1992 (amb més de 25 anys d’antiguitat)
Cilindrada major o igual de 125 cc
Permís de circulació, ITV en vigor i Assegurança en vigor
Autonomia major a 120/150 quilòmetres

6. Categories Motos:

Motos Trial excursió, Enduro o Trail  de 4T o 2T complint tots els requisits esmentats en el punt 4/5 d’aquest full informatiu i segons les següents categories:

7. Ruta recorregut (suggerit):

Recorregut Nivell Iniciació baix
La ruta es compon de TRAMS DE CARRETERA que fan ús de la xarxa viària general i discorre amb transit obert i complint totes les normes de circulació vigents
TRAMS DE TERRA, que discorren per camins i pistes no asfaltats autoritzats, en els quals la velocitat màxima ha de ser inferior a 30 km/h.

La RUTA es compon de  70% terra + 30% carretera 

El punt de sortida i d’arribada es a Platja D’Aro, amb un control horari a mig recorregut, (amb una aturada de 90 minuts per dinar amb parc tancat), a mes de dos/tres controls de pas repartits al llarg del recorregut. En el control horari es tornarà a donar la sortida establerta per la organització a tots els participants.

S’establiran PUNTS FOTOGRAFICS al llarg de tot el recorregut (llocs d’interès per aturar-se) que penalitzaran en cas de no fer la fotografia.

TEMPS TOTAL RUTA: 7h (420 minuts)   + 1:30h (90minuts/dinar)

120/150 km total recorregut aproximat

“Els camins no són uns espais naturals, sinó vies de comunicació creades per l’home i destinades a la circulació dels béns i de les persones”

REGLAMENT

01/04/2017

I Raid moto off-road “Vintage” Costa Brava 2017. Platja d’Aro, Per motos off-road pre-1992 major o igual a 125cc.


8. TARGETA DE RUTA + TRACK:

Es lliurarà abans de la sortida a cada pilot una TARGETA DE RUTA, que haurà de verificar a la sortida/control de pas/parc tancat, dinar, control horari/arribada.

EL TRACK DE LA RUTA (inclós arxiu GPX) es lliurara 24h abans a cada pilot personalment, que tingui feta la inscripció. Els participants inscrits el mateix dia es fara entrega el dia del Raid.

La TARGETA DE RUTA indicarà el rumb de la ruta a seguir i horaris , amb la següent informació:
– Hora de SORTIDA ruta
– Ubicació/hora prevista CONTROLS DE PAS

– Ubicació/hora prevista CONTROL HORARI/PARC TANCAT/DINAR

– Ubicació/hora prevista PUNTS FOTOGRAFICS
– Hora d’ARRIBADA ruta
– Adreça i rumb de la ruta amb les poblacions de pas aconsellables
– Benzineres

No és necessari Roadboock. Inprescindible GPS/navegador

9. PENALITZACIONS /puntuació:

La base de la excursió de la trobada amical és la REGULARITAT i NAVEGACIO (orientació), per tant cal mesurà el temps de mitja i la navegació. L’equip de qualsevol categoria amb menys puntuació es el guanyador.

Penalitzacions per temps de més o de menys i per omissió :

HORA ARRIBADA RUTA 1 punt de +/- cada 1 minut

HORA CONTROL HORARI /PARC TANCAT 1 punt de +/- cada 1 minut

HORA CONTROL DE PAS  1 punt de +/- cada 1 minut

OMITIR UN CONTROL DE PAS 10 punts

OMITIR UN PUNT FOTGRAFIC 10 punts

El criteri per mesurar els temps es el previst a la targeta de ruta.

Els participants a tot moment han de respectar les normes i senyals de tràfic, sent motiu d’expulsió, el contravenir aquestes normes. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO

10. Premis:

Obsequi benvinguda per tots els participants.

Premi per l’equip amb menys puntuació:

Excursió amb guia amb una nit de pernoctació, amb regim D.E. a una casa amb piscina a la Costa Brava.

Premi individual per els tres grups millor classificats de cada categoria.

“Els camins no són uns espais naturals, sinó vies de comunicació creades per l’home i destinades a la circulació dels béns i de les persones”

HORARIS

01/04/2017

I Raid moto off-road “Vintage” Costa Brava 2017. Platja d’Aro, Per motos off-road pre-1992 major o igual a 125cc.


11. Horaris previstos :

L’ordre de sortida serà per categories de moto de menor a major cilindrada.

Dissabte 01/04/2016

8:00 a 9:00h Verificacions, inscripcions i parc tancat

9:00 Sortida 1er Equip a raó de 5 minuts per grup

11:30h Control de pas

13.00h Arribada Control horari / parc tancat / dinar

14:30h Sortida Control Horari

16:00h Control de pas

18:00h  Arribada

19:00h Entrega de premis

“Els camins no són uns espais naturals, sinó vies de comunicació creades per l’home i destinades a la circulació dels béns i de les persones”

PARTICIPANT

01/04/2017

I Raid moto off-road “Vintage” Costa Brava 2017. Platja d’Aro, Per motos off-road posteriors a 1992 major o igual a 125cc.


12. PARTICIPANT

Si voleu participar feu la reserva mitjançant el formulari 

65€/ drets de participació

Inclou: Ruta + Track, dorsal adhesiu, dinar a restaurant a mitja ruta, obsequi de benviguda i premis classificació.

Pots escollir diferents opcions de participació: (a l’obertura d’inscripcions es publicaran les tarifes)

Drets de participació + assegurança RC participant + allotjament participant + assistència en ruta

Si feu el pagament el mateix dia, no esta asegurada la plaça per poder participar.

Es imprescindible fer la reserva previa en els terminis establerts.

15/01/2017 Obertura Inscripcions i rerserves

25/03/2017 Tancament inscripcions i reserves

CARACTERISTIQUES DE L’ESDEVENIMENT:
Nº de participants màxim restringit que seran triats per ordre de presentació d’inscripció
La velocitat dels participants no podrà superar els 30km/h, per a això es marca que han de realitzar una mitjana no superior a aquesta velocitat. PER COMPLIR AMB la LLEI VIGENT DE CIRCULACIO EN ESPAIS NATURALS
Els participants a tot moment han de respectar les normes i senyals de tràfic, sent motiu d’expulsió, el contravenir aquestes normes. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO
Els participants van separats per espais temporals entre ells de més d’1 minut a tot moment. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO EN ESPAIS NATURALS
Les Motocicletes han d’estar al corrent de totes les seves obligacions, assegurances, permisos, etc… per poder circular per vies públiques. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO
Els participants han d’estar en possessió de tots els permisos que els habilitin per poder circular amb aquestes motocicletes per la via pública. PER COMPLIR AMB LLEI VIGENT DE CIRCULACIO

La Organitzacio es reserva el dret de fer qualevol canvi per el bon desenvolupament del Raid.

No t’ho pots perdre !!

“Els camins no són uns espais naturals, sinó vies de comunicació creades per l’home i destinades a la circulació dels béns i de les persones”

INSCRIPCIÓ

10/01/2017 Apertura Inscripcions i reserves

25/03/2017 Tancament inscripcions i reserves